Ιδέες για διακόσμηση δωματίου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, SWEET HOME

Σε ελάχιστες πλέον μέρες αρχίζουν τα σχολεία και η νέα σεζόν μπαίνει δυναμικά. Η τηλεόραση ανανεώνει το πρόγραμμά της με νέες σειρές και σόου, το σχολικό σύστημα αλλάζει, η γκαρνταρόμπα σου ανανεώνεται. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ανανεωθεί και το δωμάτιό σου;  Αν το πήρες απόφαση, παρακάτω θα βρείς μερικές πολύ δημιουργικές και εντυπωσιακές ιδέες για το δωμάτιό σου.

Το χρώμα μπαλαντέρ που κυριαρχεί αυτή την περίοδο, είναι το λευκό. Το αποκαλώ “μπαλαντέρ”, διότι μπορείς να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου με αξεσουάρ και διακοσμητικά οποιουδήποτε χρώματος, καθώς είναι γνωστό πως το λευκό πάει με όλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκο δωματιο

Για να σπάσεις την μονοτονία, θα μπορούσες να διακοσμήσεις το κρεβάτι σου με χρωματιστά μαξιλάρια ή παπλώματα.Γενικά αν βάψετε το δωμάτιό σας λευκό, προσπαθήστε να “παίξετε” με τα χρώματα της διακόσμησης που θα επιλέξετε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ασπρο κρεβατι διακοσμηση

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκο δωματιο

Αποτέλεσμα εικόνας για ασπρο κρεβατι διακοσμησηΑποτέλεσμα εικόνας για πολυχρωμα μαξιλαρια κρεβατι

 

 

Μια άλλη ιδέα για τα κορίτσια που θέλουν ένα πολύ girly δωμάτιο, είναι το ροζ χρώμα.Αν κάνετε αυτή την επιλογή όμως, θα πρέπει να προσέξετε τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά που θα τοποθετήσετε στο δωμάτιο, να είναι σωστά χρώματα και σωστές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζει ομαλά με το χρώμα των τοίχων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ροζ δωματιο

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ροζ δωματιο

 

Ο επόμενος συνδιασμός που θα σας προτείνω, είναι το γκρί με το ροζ. Γενικά πιστεύω πως αυτά τα δύο χρώματα ταιριάζουν πολύ μαζί. Το ποιο από τα δύο χρώματα θα μπει στον τοίχο και ποιο στα αξεσουάρ, είναι δική σας επιλογή.

Αποτέλεσμα εικόνας για γκρι ροζ υπνοδωματιο

Σχετική εικόνα

 

Ακόμα, ένα πολύ ωραίο χρώμα για εφηβικό δωμάτιο και όχι μόνο, είναι οι αποχρώσεις του μοβ και του βιολετί. Και εδώ όμως θα πρέπει να προσέξετε τις αποχρώσεις της διακόσμησης που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε.

Αποτέλεσμα εικόνας για μωβ υπνοδωματιο

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για μωβ υπνοδωματιο

 

Τέλος, ένα ακόμα χρώμα που θα σας πρότεινα, είναι το γαλάζιο, στο οποίο θα πρέπει πάλι να προσέξετε το χρώμα της διακόσμησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για γαλαζιο υπνοδωματιοΑποτέλεσμα εικόνας για γαλαζιο υπνοδωματιοΑποτέλεσμα εικόνας για γαλαζιο υπνοδωματιο

Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις για το δωμάτιό σας.

Έυχομαι να σας βοήθησα έστω και λίγο και να σας έδωσα έστω κάποια ιδέα.♥

Εννοείται πως μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας όπως εσείς επιθυμείτε. Εγώ απλώς έδωσα κάποιες ιδέες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.

 

 

 

Leave a comment